X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Турнирът приключи, да живее WINmyBET!
Неочаквани обрати и меки шамари във финала на звездите – виж кой стана шампион на WINmyBET
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 3 Дек, 2021
Публикувано на: 3 Дек, 2021

Това е! WINmyBET – играта, която събра 17 от най-най-любимите персони на България и най-големите звезди на футбола и екрана, приключи снощи с епичен финал и изненадващи обрати до последния миг. Първото по рода си интернет селебрити риалити у нас вече е факт и ти беше част от него!

В най-продължителния, вълнуващ и невероятно забавен сблъсък от WINmyBET турнира в понеделник вечерта, с три дена закъснение, един срещу друг се изправиха най-силните и подготвени отбори – „Първите“ срещу „Откъде-накъде“. И победителят и абсолютен WINmyBET шампион е… Е, всяко нещо по реда си.

Сами Хоссни и Тото – спортният младежки дух не напусна двамата надъхани играчи до самия финал. И двамата с активна спортна кариера – Сами е сред най-търсените персонални коучове и треньори, а Тото е бивша футболна надежда, показаха мускули, сила и несекваща жажда за победа. Но срещу тях бяха безапелационните победители във всеки един двубой до момента – най-успешната фитнес състезателка у нас Биляна Йотовска и актьорът-чаровник в отлична спортна форма Юлиан Вергов.

И като истински последен сблъсък, турнирът приключи с най-ожесточената, непредвидима и дълга игра – игра на нерви, сила, вълнения и обрат след обрат. В продължение на цял час двата отбора играха човешко монополи, в което самите играчи бяха пионки, а на игралното поле ги чакаха редица препятствия, бонуси и неприятни изненади. Отбор „Първите“ даде старта и директно скочи в първата битка – дузпи. Дисциплина, в която Юлиан Вергов елиминира през лятото Илиян Любомиров, но този път му предстоеше сблъсък с професионален футболист. Тото не пощади контузения актьор и поведе отбора си с 1:0 голов резултат.

За второто препятствие сили премериха двете фитнес звезди. Биляна и Сами трябваше да премятат гума за камион на определено разстояние за определено време. И макар и да може да бие всички от екипа ни на канадска борба, а след това да ни изпревари на трасето с тичане, Биляна остава фина дама и не успя да отнеме победата от Сами Хоссни, който прехвърляше гумата с такава лекота, сякаш простира прането вкъщи. Втора спечелена битка за „Първите“.

Blackjack играта на карти отново изправи съперниците Тото и Юлиан в битка за 21 точки от точно три карти и наказателни шамари с гигантска дунапренова ръка при неуспешен опит. За огромно удоволствие на зрителите, и двамата играчи отнесоха по три шамара и никакви точки. А Юлиан не пропусна да изиграе перфектен пирует с падане от стола при първия удар на Тото, което стъписа рапъра и разсмя актьора.

Тук и късметът изневери на водещия до момента отбор „Първите“, след като Сами Хоссни драматично изпрати тима си в затвора, което коства всичките спечелени пари. А Биляна направи удара още по-тежък, когато зарът се търкулна и заведе отбора ѝ на полето БОНУС, което увеличи резултата на „Откъде-накъде“ с 15 хиляди лева. Следваха игри на скрити карти, баскетболна стрелба по кош, закачен на главата на противника, още Blackjack, а Сами и Тото така и не можеха да стопят мощната преднина на Биляна и Юлиан. И така до самия край, когато и на двата отбора, застанали на едно и също поле, им трябваше зар с резултат 4, за да стъпят на квадрата финал – по условие, отборът, който стъпи точно на него, а не го подмине с резултата, печели, независимо от сбора на събраната сума.

„Първите“ наистина станаха първи, когато Сами хвърли четворка, а Биляна изкара само двойка при последното хвърляне на зара за отбора си. Така, въпреки солидната преднина в сумата на „Откъде-накъде“, прецизното мятане на Сами донесе и златните медали за неговия отбор, оставяйки среброто за опонентите. Първите се качиха на върха и вдигнаха купата на WINmyBET за почетна обиколка с викове и бурна радост из терена. И разбира се, за взаимни поздрави за супер интересната, напрегната, но и невероятно забавна игра. WINmyBET турнирът на звездите приключи с титаничен финал, огромни усмивки и една чудесна торта. Първото звездно онлайн риалити написа история и се превърна в легенда.

А до тази легенда се стигна с цели 6 месеца невероятни емоции, звездни сблъсъци, препятствия, изпитания, напрегнати моменти, тежки разочарования, неочаквани обрати и бурна радост. 100 Кила, Алисия, Азис, Александра Петканова, Биляна Йотовска, Дани Петканов, Диляна Попова, Диона, Джулиана Гани, Златка Димитрова, Илиян Любомиров, Константин, Сами Хоссни, Тита, Тото, Фънки и Юлиан Вергов изпълниха се раздадоха като истински играчи в изпитанията, в които ги постави WINmyBET и се забавляваха не по-малко от всички вас – зрителите и играчите на winmybet.bg. Хиляди реакции, споделяния, коментари заляха платформите на Winbet и профилите на нашите звездни участници. Намериха се и смелчаци, които претворяваха състезанията на играчите не по-малко зрелищно. И десетки от вас получиха и награди за подкрепата си със своите wincoins. Защото който играе печели. А ние всички играем.

Сега да хвърлим бърз поглед какво видяхме в третия етап на WINmyBET – Турнирът. 16 любимци на България се изправиха двама по двама, за да премерят силите, бързината, пъргавостта и здравината на нервите си в оспорвани битки, за да стигнем до снощния епичен финал.

На 18 октомври жребий раздели 16-те големи играчи на WINmyBET в отбори по двойки, а гласовете на зрителите с техните wincoins щяха да дават предимство за единия или другия отбор. 10 дни по-късно семейство Петканови се срещна на терена с двамата бойни другари Фънки и Коцето. Пукане на балони в дупе, теглене на въже по мокър терен и с пръскане по лицето, а накрая и трескаво търсене на възглавничка с картинка бяха изпитанията за четиримата герои и те се раздадоха свръх силите си. Резултатът клонеше ту към страната на „Носорозите“, ту към тази на „Фънко“, преди с последен изненадващ финт Коцето да открадне възглавницата, а оттам и победата за своя отбор.