X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Битките между любимите ни Стоичков и Рачков приключиха!
Кой кого победи?
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 19 Ное, 2021
Публикувано на: 19 Ное, 2021

И ето, че всичко хубаво си има край – поредицата двубои между Христо Стоичков и Димитър Рачков са вече в историята. Но каква история само! Славна!

Нека си припомним какво се случи. Първо двамата големи премериха сили в дисциплината „Пияна дузпа“. Въпреки хъса и огромното желание на водещия, той не успя да победи Стоичков и резултатът беше 1:0 в полза на Модерния ляв.

Пияна дузпа в WINmyBET

Затова за следващата битка, Рачков се беше постарал повече и беше решен, че този път той ще вземе двубоя. Оказа се, че и на „Тенис на маса“ не е по-добре подготвен, отколкото беше на „Пияна дузпа“. Рачков отново не успя да докаже, че е по-добрият играч. Вероятно, защото не е. Но това предстоеше тепърва да се разбере. След „Тенис на маса“ общият резултат вече беше 2:0 за Стоичков. Предстоеше обаче следващата битка – „Бърз шах“.

Тенис на маса - Рачков vs. Стоичков

Димитър Рачков наистина се постара и това беше първата дисциплина, в която успя да победи изцяло по-опитния си опонент. Резултатът стана 2:1 за Стоичков и последната битка – „Миниголф“ щеше да реши дали двамата асове ще завършат наравно или любимият футболист на България още от 1994 г., ще запише още един спечелен турнир в биографията си.

Шах WINmyBET

В „Миниголф“ Рачков успя да защити честта си и победи, което доведе до резултат 2:2 и това е финалният изход от супер забавното първенство, на което станахме свидетели, благодарение на WINmyBET!

Мини голф WINmyBET

Това обаче далеч не е всичко – „Турнирът“ все още тече, така че не пропускай полуфинала и финала!

Вече играеш.