X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Мускули и зелев сок в предпоследната битка от WINmyBET турнира
Полуфиналът беглец излъчи своя отбор-победител в извънредна среща
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 24 Ное, 2021
Публикувано на: 24 Ное, 2021

Къде е Коцето? Този въпрос вълнуваше не само екипа на WINmyBET и участниците в големия турнир, но и феновете на фолкпевеца миналия четвъртък. Константин просто изчезна и се наложи последният полуфинал да бъде преместен от 18 на 22 ноември. И докато тревогата и напрежението се покачваха с всяка изминала минута, се оказа, че Коцето е бил зает с изключителна важна дейност – претакане на зелето в мазето. Е, и очевидно дълги почивки между бидоните.

Всяко зло за добро – зареден със зелеви изпарения, надъхан за победа и с избистрена глава, Константин застана редом до своя боен другар Фънки в неравна битка с по-младото и атлетично дуо от отбор „Първите“. А също така донесе и от лично приготвения си зелев сок, за да зареди едно от изпитанията в сблъсъка на титаните. Колко обаче това помогна на отбор „Фънко“ – предстоеше тепърва да научим.

Малко след 19:00 Фънки и Коцето застанаха на нисък старт редом до опонентите си Тото и Сами Хоссни и по сигнал на водещия Кирил Киров – Кико с чук по варела, си плюха на ръцете и петите и се хвърлиха в оспорваната битка за финалния сблъсък.

Макар и в далеч по-добра спортна форма, Тото и Сами не успяха да наберат моментална преднина. За учудване на всички и за своя собствена изненада, Фънки успя да премине и през въжето, и през змейката без да падне, но не и без помощта на своя верен приятел Константин. Защото това е силата на WINmyBET състезанията – спортсменството и приятелството. Коцето подкрепяше не само морално, но и съвсем физически Фънки, докато той лавираше по криволичещите змейки и клатещото се несигурно въже. Това, разбира се, забави отбора на парти ветераните, но затвърди образа на тяхното приятелство. И докато „Фънко“ се подпираха взаимно, Тото и Сами, като герои от екшън филм, светкавично преодоляваха изпитание след изпитание, мачкаха дини с дупе, ловиха гумени играчки с уста и успяха да излапат за норматив пет хот-дога, обилно поливайки ги с вода.

Последното се оказа сериозно предизвикателство за нацепения фитнес гуру Сами Хоссни, чийто хранителен режим е изключил хот дога от години. „За последно ядох хот дог, когато ходих на цирк – преди 7-8 години“, сподели притеснено Сами. Но победата е най-сладка, когато е извоювана с пот, борба и кренвирши. Тото и Сами дадоха толеранс от половин минута на своите противници, преди в пълен синхрон и с висок скок да ударят камбаната и да ознаменуват своята безапелационна победа. Така те станаха отборът, който ще се изправи срещу шампиона „Откъде накъде“. И съвсем в духа на приятелството и феърплея, победените играчи от „Фънко“ стиснаха ръце на „Първите“ и им пожелаха победа срещу Биляна Йотовска и Юлиан Вергов след два дни.

Не забравяй и не пропускай – епичният финал на фантастичния турнир WINmyBET е този четвъртък, 29 ноември, от 19:00, само онлайн на winmybet.bg. Само така ще можеш да наблюдаваш величествения завършек на първия, ексклузивния и наистина уникален турнир от двубои между най-големите звезди на България. Историята се пише тук и сега. И ти вече играеш в нея!