X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

КАК ДА УЧАСТВАМ?

1. Регистрирай се

Регистрацията става бързо, лесно и ти дава достъп до WINmyBET. С регистрирането си получаваш и първите 20 Wincoins – безплатни виртуални WINmyBET точки, с които играеш, забавляваш се и можеш да спечелиш истински награди.

2. Следи двубоите и гласувай

16-те звезди на WINmyBET ще се изправят в епични битки по двойки! От теб се иска само да ги следиш редовно, да ги подкрепяш, за да участваш и да увеличиш шансовете си за големите награди. Играй смело с твоите Wincoins и увеличавай броя им. И се забавлявай с двубоите, разбира се.

2. Следи двубоите

и гласувай

16-те звезди на WINmyBET ще се изправят в епични битки по двойки! От теб се иска само да ги следиш редовно, да ги подкрепяш, за да участваш и да увеличиш шансовете си за големите награди. Играй смело с твоите Wincoins, увеличавай броя им. И се забавлявай с двубоите, разбира се.

3. Спечели

Най-сладката част от всяко състезание е победата. А тук тя е още по-специална, защото WINmyBET дава Аркадна игра на събралия най-много Wincoins в края на формата. Класиралите се на 2-ро и 3-о място ще получат по един комплект от телевизор и Playstation 5. Повече за наградите, виж ето тук!