X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

КАК ДА УЧАСТВАМ?

1. Регистрирай се

Регистрацията става бързо, лесно и ти дава достъп до WINmyBET. С регистрирането си получаваш и първите 20 Wincoins – безплатни виртуални WINmyBET точки, с които играеш, забавляваш се и можеш да спечелиш истински награди.

2. Следи двубоите и гласувай

16-те звезди на WINmyBET ще се изправят двама по двама в 8 епични битки! От теб се иска само да ги следиш редовно, да ги подкрепяш, за да участваш и да увеличиш шансовете си за големите награди. Играй смело с твоите Wincoins и увеличавай броя им. И се забавлявай с двубоите, разбира се.

2. Следи двубоите

и гласувай

16-те звезди на WINmyBET ще се изправят в 8 епични битки! От теб се иска само да ги следиш редовно, да ги подкрепяш, за да участваш и да увеличиш шансовете си за големите награди. Играй смело с твоите Wincoins, увеличавай броя им. И се забавлявай с двубоите, разбира се.

3. Спечели

Най-сладката част от всяко състезание е победата. А тук тя е още по-специална, защото WINmyBET дава Offroad сгъваема електрическа тротинетка с два двигателя на събралия най-много Wincoins в края на формата. Класиралите се от 2-ро до 6-о място ще получат нов смартфон Iphone 12. След финала на всяка от осемте битки, по един участник от гласувалите за победителя, ще получи смарт часовник. Повече за наградите, виж ето тук.