X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

WINCOINS

Wincoins са твоите точки, с които участваш в WINmyBET. Те са напълно безплатни и се генерират по различни начини, за които не плащаш нищо. С твоите Wincoins можеш да подкрепиш любимите си звезди в WINmyBET битките, а с тяхна помощ и да получаваш още точки. Гласувайки с Wincoins, имаш и шанса да спечелиш някоя от наградите на WINmyBET.

Кръстихме точките за участие на WINmyBET Wincoin, защото с тях печелиш, докато играеш и играеш, докато печелиш. Получаваш Wincoins, без да даваш нищо. А те ти гарантират и възможност да гледаш двубоите на winmybet.bg и да правиш предположения за най-горещия онлайн сблъсък това лято – дуелите на 16 от най-обичаните и популярни български звезди в WINmyBET Battles.

Можеш да получиш Wincoins по следните начини:

 • Всеки новорегистрирал се участник на winmybet.bg получава 20 Wincoins.
 • Всеки регистриран участник, споделил сайта във Facebook, получава допълнително 50 Wincoins еднократно.
 • Всеки регистриран участник, последвал Winbet в Instagram , получава допълнително 50 Wincoins еднократно.
 • На всеки 24 часа, всеки регистриран участник на сайта получава допълнително 5 Wincoins .

С твоите Wincoins можеш да даваш предположения за изхода на всяка от битките с участието на 16-те звезди, колкото пъти искаш и с по колкото от своите натрупани Wincoins пожелаеш.

За всяка от битките ще има определен коефициент, оповестен на сайта.

Броят Wincoins , които получаваш при познат изход на двубоя, се формира като се умножи коефициентът за съответната битка по броя на използвани от теб Wincoins в момента на даване на предположението.

Коефициентите се променят спрямо етапа на състезанието, вида на предизвикателството и възможностите на участниците. Препоръчваме ти да следиш новините за всеки от участниците на сайта, както и да ползваш съветите на нашите типстъри – експерт-анализаторите, които най-добре познават силните и слаби страни на участниците.

Колкото по-малък изглежда шансът на някоя от звездите да спечели двубоя, толкова по-висок е коефициентът при поставяне на предположение за него или нея. Може да се дават предположения и по време на двубоите!

В края на цялата WINmyBET кампания, много участници ще получат награди. Играчът, спечелил най-голям брой Wincoins, е големият победител на WINmyBET. Само той и следващите 5 играчи (от 1-во до 6-то място в ранк листата) получават и големите ни награди. А те са:

 • Голямата награда за големия играч на 1-во място в ранк листата – Offroad сгъваема електрическа тротинетка с два двигателя
 • От 6-о до 2-ро място – по един Apple iPhone 12.
 • След всеки от осемте двубоя, един играч, познал победителя в двубоя и изтеглен на лотариен принцип, ще спечели Apple Watch SE 40mm.
 • 16-те водещи играчи ще имат и невероятната възможност да се запознаят лично с легендарните Христо Стоичков и Димитър Рачков. Повече подробности за това как и кога ще се случи това – очаквайте скоро.
 • 160 играчи ще получат тениска с лицата и автографите на Христо Стоичков и Димитър Рачков.
 • 160 играчи ще получат кейс за телефон с лицата и автографите на Христо Стоичков и Димитър Рачков.
 • 160 играчи ще получат сувенирна чаша с лицата и автографите на Христо Стоичков и Димитър Рачков.

Ако двама или повече участници имат равен брой Wincoins, то кой от тях ще получи съответстващата на броя Wincoins награда, ще се реши чрез жребий и на случаен принцип.