X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

НАГРАДИ

Тук ще откриеш всички награди, които можеш да спечелиш, докато използваш своите Wincoins, подкрепяйки нашите звезди. Всяка придобита Wincoin точка те приближава до челната шестица. В нея влизат големите играчи, събрали най-голям брой Wincoins. Затова следи съветите и на нашите типстъри, за да правиш правилни избори, когато разпределяш спечелените си Wincoins. Играчът, спечелил най-голям брой Wincoins, е големият победител на WINmyBET! А ето и какво печели той:

• Голямата награда за големия играч на 1-во място в ранглистата е – Offroad сгъваема електрическа тротинетка с два двигателя.
• От 2-ро до 6-о място – по един smart телефон.

Това обаче далеч не е всичко!

След всеки от осемте двубоя, един играч, познал победителя в двубоя и изтеглен на случаен принцип, ще спечели smart часовник.

   • 16-те водещи играчи ще имат и невероятната възможност да се запознаят лично с легендарните Христо Стоичков и Димитър Рачков. Повече подробности за това как и кога ще се случи това – очаквайте скоро.
   • 160 играчи ще получат тениска с лицата и автографите на Христо Стоичков и Димитър Рачков.
   • 160 играчи ще получат кейс за телефон с лицата и автографите на Христо Стоичков и Димитър Рачков.
   • 160 играчи ще получат сувенирна чаша с лицата и автографите на Христо Стоичков и Димитър Рачков.

Следи сайта, за да разбереш кои са победителите и да видиш дали и твоето име е сред тях. WINmyBET ще се свърже с всеки от победителите, за да уточнят как ще получат своите награди.

Успех! Вече си в играта!