X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Първите финалисти в WINmyBET „Турнира“ са ясни!
Битката между „Откъде-накъде“ и „Джиона“ беше невероятно оспорвана, но в крайна сметка напред продължават…
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 12 Ное, 2021
Публикувано на: 12 Ное, 2021

Първият полуфинал от WINmyBET „Турнира“ изправи едни срещу други любимите ни отбори – двете Д-та, Диона и Джулиана („Джиона“) и амбициозните, но винаги забавни Юлиан Вергов и Биляна Йотовска („Откъде-накъде“).

В серия от препятствия, през които всички участници трябваше да минат, предавайки си щафета, „Откъде-накъде“ и „Джиона“ трябваше да се справят възможно най-бързо, за да се доберат до финала.

Началото не беше обещаващо за „Джиона“ – Джулиана Гани закъсня (сигурни сме – с уважителни причини), а Диона тъкмо се беше събудила. Въпреки това двете направиха заявка, че ще дадат всичко от себе си и оставаше само да разберем дали това щеше да е достатъчно за победа.

Юлиан Вергов и Биляна Йотовска бяха свежи и готови „да мачкат“, но предстоеше да научим дали щяха да победят своите опоненти. Препятствията бяха минаване по въже (слаклайн), пукане на дини с дупе,  чупене на сандък, в който имаше специална задача, минаване по змейка и накрая – вадене на гумени играчки с уста от контейнери с вода.

Играчите от всеки отбор трябваше да се редуват на препятствията, като си предаваха щафета. Когато и двамата играчи минат през всички препятствия и ако са били по-бързи, записват победа.

Първи една срещу друга на слаклайна се изправиха една срещу друга Биляна Йотовска и Диона. Биляна мина с лекота и предаде щафетата на съотборника си. И докато Диона още бедстваше на слаклайна, Юли с лекота смаза първата диня, а веднага след това и втората. С невероятна бързина той предаде щафетата на Биляна, която със завиден хъс се втурна към сандъка. През това време Диона даде възможност на Джулиана да изпробва задните си части срещу дините от второто изпитание. Тя успя да счупи с два опита първата си диня, а през това време Биляна получи задачата, скрита под капака на сандъка – да изпие сока от цял буркан с кисели краставички.

Междувременно Джулина беше предала щафетата на Диона, която се справи доста по-бавно и с доста повече усилия с разбиването на сандък. В крайна сметка тя трябваше да облече 20 тениски. През това време Биляна най-после успя да изпие сока от краставички и да подаде щафетата на Юлиан. Той премина през змейката почти без усилие и подаде на Биляна, която започна да вади гумените играчки от контейнера с вода. Последната играчка малко й се опъна, което даде шанс на Джиона почти да догонят „Откъде-накъде“. Биляна и Диона трябваше да премерят бързина във ваденето на играчки от водата.

Все пак Биляна се справи по-бързо от фолк-рап изпълнителката и предаде щафетата на Вергов, който се втурна да мине по слаклайна. Макар и леко колебливо, той се справи перфектно със задачата, докато последната играчка на Диона продължаваше да й се опъва.

През това време Биляна счупи своите дини с дупе и беше ред на Юлиан да разбива сандък с изненади, а Диона най-после предаде щафетата на Джулиана, която тепърва трябваше да мине през слаклайна. Юлиан толкова силно удари с чука, че счупи него, а не сандъка. В разбитата от непоколебимата мъжка сила на актьора табела, прочетохме, че той трябваше да продължи без блуза.  И той, за радост на женската аудитория (и на част от мъжката), така и продължи.

Биляна не успя да мине по змейката, а Джулиана вече беше готова с ходенето по въже. Вторият опит на Биляна по змейката също не завърши с успех, а Диона успя да спука своите дини за отрицателно време. Джулиана мъжки се захвана с чупенето на сандъка. Оказа се, че трябваше да изяде 5 хотдога. Междувременно Биляна беше победила змейката и Юлиан започна да вади гумени играчки от контейнера. Без тениска.

Докато Джулиана и Диона се мъчеха да изядат своите хотдози, Юлиан завърши своето последно изпитание и така отбор „Откъде-накъде“ се превърна в първия сигурен финалист в този невероятно забавен онлайн „Турнир“!

Каква битка! Какво състезание! Пожелаваме успех на Диона и Джулиана Гани и нямаме търпение да разберем кои ще са опонентите на непобедимите Юлиан Вергов и Биляна Йотовска! Гласувай за своите фаворити и очаквай епичния втори полуфинал, обещаваме, че ще си заслужава!

Вече играеш!