X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Прогнози на типстъри за Откъде-накъде vs Джиона
Категория: Типстъри
Публикувано на: 9 Ное, 2021
Публикувано на: 9 Ное, 2021

Георги Василев:
„Откъде-накъде” бяха най-убедителните победители в четвъртфиналите. Единствени те спечелиха всички изпитания и не очаквам нещата да са по-различни срещу „Джиона”. Джулката и Диона са толкова наивни, че чак са симпатични. Обаче както в Римската империя са давали християните за храна на лъвовете, така и тук картинката може да бъде много грозна. „Откъде-накъде” със сигурност ще играят на финала. Единственият въпрос за мен е дали ще се напрегнат максимално или ще пожалят „Джиона”?

Мила Аврамова:
Жал ми е за Джулката. Не ѝ стигат проблемите около неверния съпруг, ами сега ще се изправи срещу най-талантливия отбор в WINmyBET. Просто не мога да си представя как ще се концентрира върху задачата си в полуфинала. Да си призная, разтопих от щастие се докато гледах какво правеха Юлиан и Биляна с Азис и Алисия. Това бе пълно унищожение. Каквото ще има и този път. „Джиона” ги чака челен сблъсък с товарния влак „Откъде-накъде”

Юлиян Биков:
Не повярвах като видях коефициента на Юлиан Вергов и Биляна Йотовска – 1.87 означава вероятност от 53.5% да спечелят. При положение, че в редиците на „Откъде-накъде” има мъж? Вярно, истински кавалер и джентълмен, който ще се отнесе подобаващо към Джулката и Диона, но реверанси няма да прави. Миналата седмица имах съмнения в сработката между Юлиан и Биляна. Вече нямам такива, те се допълват прекрасно. Изключителен отбор са и вече могат за мислят за големия финал.