X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Прогнози на типстъри за Първите vs. Поетик Джъстис
Категория: Типстъри
Публикувано на: 2 Ное, 2021
Публикувано на: 2 Ное, 2021

Георги Василев:
Като физика „Първите”, и по-специално Сами, са импозантни, но да не забравяме, че през август 100 Кила въобще не беше в кондиция. Информацията ми е, че този път сериозно е поработил с гирите, за да не се излага отново. Обаче Тото му знае мярката. Реално в „Поетик Джъстис” са събрани двамата участници, които се представиха най-слабо в първия кръг. И понеже не вярвам в чудеса е трудно да се заложи срещу „Първите”…

Мила Аврамова:
Единият отбор няма място в тази надпревара. Килата и Илиян Любомиров бяха бити брутално поединично в предварителните двубои и сега ще им се случи същото, но в тандем. За тяхно съжаление няма изпитание в редене на рими. Тогава шансовете им щяха да бъдат забележително по-големи. Ако Килата не се бе вманиачил толкова по здравословното хранене може би имаше начин да наддърпа Тото. Но не и този път, Г-н „По-малко от 100 кила”! „Първите” ще оправдаят името си.

Юлиян Биков:
Тото вече спечели двубой, комбинация от различни изпитания и има предимство, дори само от гледна точка на опита. Но този формат изравнява силите. При положение, че в надпреварата с възглавници има застъпен и елемент на случайност, всичко може да се очаква. Т.е. на Килата и Любомиров им трябва победа в едно от първите две изпитания, за да останат с реални шансове в борбата. Имайки предвид коефициента им, не е екстравагантно да заложите на „Поетик Джъстис”!