X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Ясни са двойките в епичния WINmyBET Турнир!
Нови предизвикателства, нови, още по-забавни битки и дългоочакваният отговор на въпроса – кой с кого ще се изправи срещу останалите?
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 19 Окт, 2021
Публикувано на: 19 Окт, 2021

Този уикенд се случиха много неща, но за нас и за 16-те звезди участници в WINmyBET Турнира, най-вълнуващо беше да научим кои ще бъдат двойките, които ще се борят едни срещу други в най-вълнуващия онлайн формат тази есен!

Ето ги и тях:

Любимото звездно семейство, току-що ремонтираните Алекс и Дани Петканови, ще пренесат синхрона помежду си от личния си живот в игрите на WINmyBET. Те двамата ще се опитат да докажат, че не само у дома (и в Instagram) са страхотен отбор, но и на „тепиха“.

Втората двойка звезди, които ще се изправят един до друг срещу всеки, дръзнал да им се изпречи, са Димитър Ковачев – Фънки и певецът, който се справя еднакво добре и с микрофон в ръка, и с цепене на дърва – Коцето.  Двамата са взривоопасен тандем от смешки и закачки, но знаем добре, че могат и да побеждават. При това – с лекота. Вече видяхме малка част от възможностите им поотделно и нямаме търпение да видим какво ще направят в тандем!

Третият отбор съчетава младост, красота, стил и секаспил в лицата на Тита и Златка Димитрова. Тита вече опита вкуса на WINmyBET игрите, а сега ще трябва да се бори заедно с фаталната Черна Златка – най-новият играч в Турнира. Дали липсата на опит ще й изиграе лоша шега или Тита ще й предаде желанието си за победа – съвсем скоро ще стане ясно.

Четвъртият отбор е великолепно съчетание между непринуденост и невиждан хъс за победа – Джулиана Гани ще се бори рамо до рамо с фолк-рап изпълнителката Диона. И двете бяха победителки в своите „Двубои“ и ако знаем нещо със сигурност, то е, че нито една от тях не е за подценяване.

Любимият рапър на малки и малко по-големи – Йонислав Йотов -Тото, ще се бори срещу останалите заедно със Сами Хоссни. Двамата ще бъдат интересно съчетание между мускули и хъс, нямаме търпение да разберем срещу кого ще се изправят те.

Поетът и рекламист Илиян Любомиров ще бъде в отбор с Явор Янакиев – 100 кила, и сега всички ще научим дали Илиян наистина знае 2 и 200, когато е до 100 кила. Който пък също е поет. Да, объркващо е, но е ясно едно – този отбор ще има какво да покаже. Ако не, то със сигурност ще има какво да каже.

Обичаният от всички актьор – Юлиан Вергов, ще разчита не само на неумолимия си хъс за победа, но и на фитнес финеса на Биляна Йотовска. Двамата ще трябва да намерят най-малкото общо кратно между артистичност и спортна злоба, и по всички личи, че те са идеалният избор тъкмо за това.

Последната звездна двойка, която ще мери сили в битки на живот и смях, се състои от славея, който вече може да сменя гуми за норматив – Азис, и фаталната поп-фолк певица Алисия. Приятели в живота, двамата изглеждат като съвършено съчетание за печелене на всякакви битки.