X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Азис vs. Алекс Петканова “Грес и токчета”
от Георги Василев
Категория: Георги Василев | Типстъри
Публикувано на: 30 Юли, 2021
Публикувано на: 30 Юли, 2021

Азис е отговорен човек и когато се заеме сериозно с нещо, няма начин да не го докара докрай. Последните новини около него бяха, че тренира усилено за това изпитание, защото едно е да ходиш на високи токове, съвсем друго е да тичаш с тях. Няма да е проблем за него и смяната на гумата. Това е сравнително проста операция в техническо отношение, за която обаче физическата сила може да се окаже решаваща. С мускулите, които Азис е налял напоследък, моето предвиждане е, че той ще се справи за нула време. Въпросите за Алекс обаче могат да се окажат препъни-камъка за него.

 

Фитнес-режимът на Алекс Петканова е железен, а никой и нищо не може да подготви човека за неочакваните физически усилия като гледането на дете. Можем да очакваме от нея завидна техника за смяната на гума, която да компенсира разликата в категориите със съперника ѝ. Частта с въпросите обаче може да се окаже нейният голям коз в двубоя – не забравяйте, че тя може да разчита и на своя съпруг-репортер за подготовката си.

Все пак, моето очакване е за победа на Азис – човекът, който не се страхува да си изцапа ръцете и никога не оставя магарето си в калта.