X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

УЧАСТНИЦИ

Те са 16 от най-любимите звезди на България!
Те са щури, забавни, интересни, позитивни и всички искат да знаят какво правят във всеки един момент. Ти също.
Познаваш ги от телевизията, театъра, сцената, радиото. Слушаш ги. Гледаш ги.
Следиш ги в социалните мрежи. А сега ще ги видиш, както никога преди! 16 популярни лица в 8 епични сблъсъка по двойки. Това са героите на WINmyBET Battles.

Христо Стоичков

Най-известният българин! Няма място по света, в което, когато споменеш „България“ да не чуеш хоров отговор „Христо Стоичков“. Камата, модерният ляв, великолепната осмица – Стоичков е олицетворението на най-доброто в българския футбол. Носител е на Златната обувка и е футболист №1 на България цели пет пъти. Той заковава унищожителното „айнц“, преди „цвай“ да каже „дрън“ на националите на Германия на Световното в САЩ през 1994 и да донесе бронз за България. С остър език и още по-остър шут, Христо Стоичков е легендарен, ненадминат и винаги готов за победа.

Димитър Рачков

Любимото лице на България. От телевизора, де. Водещият, чийто вечно развързан език накара милиони да се смеят, а продуцентите да треперят. Актьор, комик, господар на ефира, който винаги излиза сух между две капки вода, днес е и водещ на най-гледаното забранено телевизионно шоу. Бургаският бек Димитър Рачков знае две и двеста и умее да финтира – ту с хитрост, ту с бърза мисъл и дума.