X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Добре дошъл в WINmyBET!

Неочаквани двубои, най-големите български звезди и ти – неизменна част от всичко това! Гласувай за своите любимци. Гласуванията се правят с безплатната виртуална валута Wincoins, но пък носят съвсем истински награди. Сега се запознай с правилата, защото вече играеш!

Валутата

Всеки новорегистрирал се играч получава първоначална сума от 20 Wincoins. Това е официалната и напълно безплатна валута на WINmyBET. Допълнителни Wincoins получаваш: 

  • при нов логин на всеки 24 часа (5 Wincoins)
  • при последване на страницата на Winbet в Instagram (50 Wincoins)
  • при споделяне на този сайт във Facebook (50 Wincoins, еднократно)

Непохарчените Wincoins след всеки двубой се натрупват в профила на участника и той може да ги използва за гласувания в следващите битки.

Игрите

WINmyBET събра 16 български звезди, за да ги изправи в двубои един срещу друг. В рамките на 3 дни, от 24 до 26 юли, ще бъдат ясни всички участници и битките, в които ще премерят сили. Те ще бъдат излъчвани в рамките на 4 седмици само тук, в сайта на WINmyBET. 

Гласувания

Ти ще имаш възможност да използваш своите Wincoins, за да гласуваш за твоите фаворити. Имаш право да гласуваш за всяка от звездите, независимо дали са участници в различни двубои или в един и същ. Можеш да гласуваш за една звезда колкото пъти желаеш. Гласа, който направиш, ще се умножава по моментния коефициент на участника. Коефициентите ще се променят спрямо публикуваната информация за участниците, състезанията и спрямо новините от типстърите. Ще можеш да гласуваш и по време на самите двубои. 

Коефициентите

Всеки от 16-те инфлуенсъри има коефициент, който ще се променя до самия край на битката, в която участва. Коефициентът расте или намалява според информацията, която подсказва дали съответният участник има по-големи или по-малки шансове да победи в двубоя. Колкото по-сигурна е победата на даден участник, толкова по-нисък коефициент има той. Затова те съветваме да следиш секциите Новини, Типстъри и Instagram страниците на звездите.

Наградите

Десетимата участници с най-висок резултат след края на всички 8 битки ще получат големите награди. Класиралите се от 2 до 10 място ще получат нов смартфон, а победителят на 1 място ще спечели екскурзия за двама до екзотична дестинация.

След финала на всяка от осемте битки, по един участник от гласувалите в съответната битка ще получи комплект смарт часовник.