X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

ЗАПОЧВАТ

Battles

епичното първенство на

Димитър Рачков и Христо Стоичков

УЧАСТНИЦИ

Те са 16 от най-любимите звезди на България!

Те са щури, забавни, интересни, позитивни и всеки иска да знае какво правят във всеки един момент. Ти също.

Познаваш ги от телевизията, театъра, сцената, радиото. Слушаш ги. Гледаш ги. Следиш ги в социалните мрежи. А сега ще ги видиш, както никога преди! 16 популярни лица в 8 епични сблъсъка по двойки.

Това са героите на WINmyBET Battles.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

За първи път в България!

Следи WINmyBET битките, за да си сигурен, че няма да пропуснеш нито едно зрелищно събитие! Кой срещу кого? В какво състезание ще мерят сили нашите звезди? Какво да очакваш? Смях и мускули? Сексапил и пъргавост? В тази секция ще научиш всичко за предстоящите битки и участниците в тях.

ВЗЕМИ СВОИТЕ

WINCOINS

Ако се чудиш какво е това, веднага обясняваме: Wincoin е името на специалните ни и напълно безплатни точки на WINmyBET. Подкрепяй любимите си звезди, печели и участвай за големи и малки награди, които ще раздаваме всяка седмица.

КАК ДА УЧАСТВАМ?

Много е просто, наистина. Участието в WINmyBET е изключително лесно, приятно и най-важното – супер забавно. Увери се сам – от теб се иска само да се регистрираш и да се забавляваш с 16 любими български звезди и техните епични сблъсъци. И да печелиш награди. Вече играеш.

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ

Тук ще видиш кои са водещите 10 играчи във всеки един момент от WINmyBET Battles. Близо ли си до победата? Трябва ли да играеш повече и по-умело? Или вече си в челната десетка? Следи секцията – вече си в играта!

ОБРАБОТВА СЕ!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!