X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Вторите отбори полуфиналисти са ясни! Виж кои са те!
В ожесточени битки два от звездните отбори успяха да се преборят и продължават напред
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 8 Ное, 2021
Публикувано на: 8 Ное, 2021

Какви битки! Вчера, абсолютно на живо, последните участници в четвъртфиналите на WINmyBET „Турнира“ успяха да направят истинско шоу и вече е ясно кои отбори продължават напред към полуфиналите.

Но преди това – какво се случи?

Първият трибой беше между „А“ отбора (Алисия и Азис) и отбор „Откъде-накъде“ (Юлиан Вергов и Биляна Йотовска). С чудесно настроение от страна на първите и с много спортен хъс от страна на вторите, първата битка „Пукане на балони“ започна с предимство за „А“ отбора и въпреки хитрото подгъване на плавници, за което се сети Биляна Йотовска и отработеното пукане на балони, Алисия и Азис записаха точка за своя отбор.

Втората битка „ Дърпане на въже“ изправи Азис срещу Юлиан Вергов с предимство този път за „Откъде-накъде“ (благодарение на гласовете от публиката под формата на wincoin-и). На Юлиан изглежда изобщо не му беше трудно да издърпа Азис, който от своя страна трябваше да се справи и с Биляна Йотовска, която стратегически му пръскаше вода в лицето и под краката. Точката този път беше за „Откъде-накъде“ и всичко зависеше от последната битка „Бой с възглавници“. С много смях и закачки, Юлиан и Биляна се справяха по-добре от опонентите си в крайна сметка именно отбор „Откъде-накъде“ отива на полуфинал!

Благодарим на прекрасните Азис и Алисия, които се справиха блестящо с всички WINmyBET предизвикателства и късмет на Юлиан Вергов и Биляна Йотовска, които ще се състезават срещу категоричните победители от предния четвъртфинал Фънки и Константин!

Вторият трибой изправи едни срещу други само силни мъже – отбор „Поетик Джъстис“ (100 Кила и Илиян Любомиров) и отбор „Първите“ (Тото и Сами Хоссни). В първата битка „Кеч с дунапрен“ Илиян и Сами показаха какво означава истински оспорван батъл, като до последно не беше ясно кой кого. Въпреки тактиките, хъса и силата на Илиян, в крайна сметка Сами успя да го избута от ринга повече пъти и записа точка за „Първите“.

Втората битка изправи Тото срещу 100 кила в „Дърпане на въже“. Тото се справи с Килата, сякаш вторият тежи 200 грама и втората точка също отиде за отбор „Първите“.

Третата битка „Бой с възглавници“ предостави всичко, което бихме могли да поискаме – имаше спортна злоба, имаше крадене на възглавници, имаше истинско и неподправено съревнование. Въпреки всичко, в крайна сметка победата отиде за отбор „Първите“, които са и вторите полуфиналисти на вечерта. Те ще се изправят срещу отбор „Джиона“ (Диона и Джулиана Гани) в битка за финал.

Благодарим на Илиян и 100 Кила за невероятното шоу, което направиха!

Очаквай следващите нечовешки забавни, епични и невероятни сблъсъци на нашите полуфиналисти и не забравяй да подкрепяш любимите си звезди! Предимствата, които получават, благодарение на твоите wincoin-и, често се оказват решаващи за крайния резултат! А може да спечелиш и някоя от разкошните награди на WINBET. 

Вече играеш.