X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Този четвъртък! Кои ще са вторите финалисти в WINmyBET Турнира?
На 4 ноември предстоят вторите епични трибои между любимите ти звезди. Кои ще продължат?
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 2 Ное, 2021
Публикувано на: 2 Ное, 2021

 

След като миналата седмица станаха ясни първите полуфиналисти – отборите „Фънко“ и „Джиона“, сега предстои да разберем кои ще бъдат техните опоненти на следващия етап в WINmyBET Турнира.

Този четвъртък в 19:00 ч. едни срещу други ще се изправят отборите „Поетик Джъстис“ ( поетът и рекламист Илиян Любомиров и варненският рапър 100 Кила) и „Отбор Първите“ (любимецът на всички Тото и фитнес гуруто Сами Хоссни).

Те ще премерят сили в три последователни битки – „Дърпане на въже“, „Кеч с дунапрен“ и „Бой с възглавници“. Не забравяй, че твоят глас под формата на wincoin-и може да наклони везните в полза на единия или другия отбор. Така че, ако много искаш да помогнеш на „Поетик Джъстис“ или на „Отбор Първите“ – гласувай за тях! Обещаваме, че ще е интересно, а изходът от игрите – неочакван.

Вторият четвъртфинал обещава да е за отличен, защото в три последователни битки сили ще премерят „А“ отборът (неповторимият Азис и неотразимата Алисия) и отбор „Откъде-накъде“ (красавицата Биляна Йотовска и актьорът Юлиан Вергов). Те също ще се пробват за победа в дисциплините „Дърпане на въже“ и „Бой с възглавници“, но втората битка помежду им ще е „Пукане на балони“. Кой отбор ще победи и ще продължи напред? Предстои да разберем!

Но преди това, както се казва, „линиите за гласуване са отворени“ – ако искаш „А“ отборът или „Откъде-накъде“ да имат предимство в трибоя – подкрепи ги, като гласуваш за тях с твоите wincoin-и. На финала на „Турнира“ ще има страхотни награди за трима от вас, подкрепяли своите фаворити!

Нямаме търпение!