X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Прогнози на типстъри за А отборът vs. Откъде-накъде
Категория: Типстъри
Публикувано на: 2 Ное, 2021
Публикувано на: 2 Ное, 2021

Георги Василев:
Около този двубой няма много място за дискусии. В „Откъде-накъде” имаме двама победители от августовския кръг. В „А” отборът – двама загубили, при това Алисия изостана с обиколка в плаването с фламинго. Вярно, „Носорозите” също имаха двама победители в редиците си, но отпаднаха миналата седмица. Но Юлиан и Биляна са може би най-допълващият се отбор от всички в WINmyBET. Изненади в този кръг не липсваха, но точно тук няма да се получи такава.

Мила Аврамова:
Най-хубавото в WINmyBET Battles е оставено за накрая. Юлиан Вергов…Роден победител! Разказа играта на Илиян Любомиров, ще го направи и с Азис. Васко е по-тежък, но килограмите няма да са му от полза. Просто защото в речника на Юлиан думата „загуба” не съществува. Двамата с Биляна ще победят безпроблемно. Аз всъщност съм учудена, че Алисия изобщо е успяла да намери пътя от Острова на корабокрушенките. Но нищо, ще получи шанс още веднъж да се превърне в пушечно месо и с нея „А” отборът ще се превърне в „Аут” отборът.

Юлиян Биков:
Чарът на отборните състезания е в това, че две ярки индивидуалности не е задължително да формират печеливш екип. Юлиан и Биляна на книга са по-добри от Азис и Алисия. Но слабото звено Алисия ще участва в пукане на балони и битка с възглавници и ще бъде, така да се каже, скрита. Т.е. възможността да повлияе негативно на резултата е силно ограничена. Все пак „Откъде-накъде” са фаворити, но коефициентът им не е нищо особено и инвестицията в тях не обещава особена възвръщаемост.