X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Първите два четвъртфинала приключиха! Виж кои отбори победиха и продължават напред!
„Турнирът“ стартира с много хъс, смях, повече екшън и няколко неочаквани обрати
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 29 Окт, 2021
Публикувано на: 29 Окт, 2021

Най-после! След люто нахъсване, множество закани и отдадената подготовка на участниците, „Турнирът“ стартира. И то как! Звездните отбори дадоха всичко от себе си, защото този път залогът беше „Победа и напред“ или „Загуба и довиждане“. Готови на всичко, нашите звезди дойдоха напълно готови да отбележат запомнящо се участие и да вземат победа на своите не по-малко звездни опоненти.

Първи в този епичен четвъртфинал едни срещу други се изправиха отбор „Носорози“ (Алекс и Дани Петканови) срещу отбор „Фънко“ (Константин и Димитър Ковачев – Фънки).

Първата битка беше „Пукане на балони“. За целта по един от всеки отбор трябваше да тича до кош с балони, да вземе един, да се върне при съотборника си и да го спука в дупето му. Тимът, успял първи да спука 5 балона, щеше да бъде и победителят, записал 1 точка за своя отбор.

Както многократно споменахме обаче, гласуването с wincoin-и дава определени предимства на отбора, събрал повече. Гласуването може да промени предимството в полза и на единия, и на другия тим в реално време. Тоест – дори и при старта предимството да е за едните, в следващия рунд, то може да е за следващия и това зависи само и единствено от симпатиите на публиката.

И така, в „Пукане на балони“ предимството беше за „Носорози“ с 9098 точки срещу 8650 за „Фънко“. Затова Фънки трябваше да тича до своите балони с плавници, докато Алекс Петканова можеше да стига гладко и безпрепятствено до своите.

Въпреки протестите и финтовете на Фънки, семейство Петканови записаха точка за „Носорози“ и бяха готови за победа и в следващия батъл. В „Дърпане на въже“ един срещу друг трябваше да се изправят Дани Петканов и Константин. Предимството обаче продължи да е за най-италианското българско семейство, затова Алекс имаше право да пръска вода в лицето на Коцето, докато той се опитва да издърпа Дани и да вземе победата.

Тук екшънът беше не само „налице“, ами и беше придружен от много искрен смях. Алекс реши, че е по-хитро да пръска не в лицето, а в краката на поп-фолк певеца, което пък провокира Фънки да се хвърли на пода в опит да изсуши с тяло мокрия под и да помогне на съотборника си. Както каза водещият Кирил Киров – Кико – музикантът беше истински Фънкимоп. В следващия рунд Алекс смени тактиката и закле Дани да й се довери, тъй като имала желязна стратегия, а именно – да пръска вода в ръцете на Константин. Тук Фънкимопът отново се включи, като започна да суши въжето на Коцето с качулка и глава! Очевидно този добре сработен отбор знаеше какво прави, защото и втората точка в трибоя отиде при отбор „Фънко“.

Въпреки опитите на Алекс да помогне на съпруга си, той нямаше шанс срещу силата и ентусиазма на Константин, който почти с лекота успя да победи и да изравни резултата между двата отбора.

Решаваща в случая беше последната битка, която щеше да донесе 6 точки на отбора победител. В нея участниците трябваше да открият точния принт и възглавницата, която им показваше Кирил Киров- Кико. Преди това по един от отбор трябваше да изтича до камбанката, да се върне да вземе своя съотборник и вече заедно да намерят правилната възглавница.

През повечето време резултатът беше в полза на „Фънко“, но „Носорозите“ не се отказваха и изглеждаше, че във всеки един момент те ще обърнат играта и ще запишат победа. С изненадващ финт на самия финал на играта и в типичния си забавен стил, Коцето успя да открадне решаващата възглавничка от ръцете на Алекс Петканова, което в крайна сметка реши и крайния резултат – победители и първи полуфиналисти в този невероятен WINmyBET „Турнир“ станаха отбор „Фънко“!

Благодарим много на Алекс и Дани Петканови за достойното участие, но те приключиха своето състезание в „Турнира!

Кой отбор ще се изправи срещу цунамито „Фънко“ – ще разберем следващият четвъртък (4 ноември) в 19:00 ч.

Но преди това – беше време за втория четвъртфинал! Реваншът на красавиците, битката на инфлуенсърите и певиците, русите и черните – отбор „Джиона“ (Джулиана Гани и Диона) срещу „Златните антилопи“ (Тита и Златка Димитрова)!

В първия батъл – „Пукане на балони“, една срещу друга трябваше да се изправят Джулиана Гани и Златка Димитрова. Предимството, което wincoin-ите от публиката даваха, беше в полза на отбор „Златните антилопи“! Затова Джулиана Гани трябваше да тича до своя кош с балони, въоръжена с плавници. Тя избра нестандартна тактика – да тича назад, което обаче й изяде много от времето. И въпреки, че Златка срещаше съпротива от страна на балоните, които просто не искаха да се пукат просто така, все пак и благодарение на предимството си, отбор „Златните антилопи“ успяха да вземат първата точка в този невероятен трибой.

Във втората игра „Духане на топчета“ Тита и Диона, отново една срещу друга, трябваше да издухат топчета за пинг-понг от чаши, пълни с брашно, да изтичат до камбанка с цвета на техните екипи и да я ударят. Която първа успееше да издуха всичките си топчета и да удари камбанката, щеше да стане победител.

Този път имаше обрат в броя wincoin-и в полза на отбор „Джиона“ и така Диона трябваше да издуха едно топче по-малко от опонентката си – Тита. С бързина, хъс и невероятна концентрация, Диона успя за отрицателно време да се справи със задачата си и въпреки опитите и желанието си, Тита не се справи достатъчно бързо, но за сметка на това си изработи бяла маска върху лицето, която дълго ще помни(м). Тита, страхотна си!

Третата битка – „Бой с възглавници“, както и при предния трибой, беше решаваща. Затова и четирите диви се хвърлиха с нестихваща енергия и неутолима жажда за победа. В много оспорвана и съвсем честна битка обаче, отбор „Джиона“ взе играта и с резултат 4:3 Диона и Джулиана Гани станаха вторите полуфиналисти в WINmyBET „Турнира“!

Беше вълнуващо, беше напрегнато, беше забавно и вече нямаме търпение да видим вторите четвъртфинали другият четвъртък (4 октомври) в 19:00 ч., за да разберем кои ще са следващите полуфиналисти.