X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Остават само 24 часа до първия невиждан досега четвъртфинал!
Не забравяй да подкрепяш своите любимци и да им помогнеш да победят
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 27 Окт, 2021
Публикувано на: 27 Окт, 2021

Само 24 часа остават до момента на истината, когато ще разберем кои са по-добрите отбори в четвъртфинала на WINmyBET „Турнира“, за който всички говорят. Утре, 28 октомври от 19:00 ч. четири звездни отбора ще премерят сили във вълнуващи битки и ще разберем кои ще продължат напред. Можеш да гледаш събитията на живо само и единствено ако си регистриран потребител на този сайт.

Какво да очакваш?

Отбор „Фънко“ (певецът с най-здрави бицепси, Константин, в дует с винаги провокативния Фънки) срещу отбор „Носорози“ (най-следваното семейство в социалните мрежи – Дани и Алекс Петканови). Те ще премерят сили в три последователни битки – „Дърпане на въже“, „Искам го, стискам го“ и „Бой с възглавници“. Дани Петканов вече победи веднъж Фънки в първия етап на WINmyBET, но дали ще го направи и сега и изобщо кой отбор ще се справи по-добре, предстои да разберем. Ако искаш „Фънко“ или „Носорози“ да имат предимство – гласувай за любимия ти отбор още сега.

Вторият епичен четвъртфинал за вечерта ще е между отбор „Джиона“ (красивата Джулиана Гани и певицата Диона), които ще се изправят срещу отбор „Златните антилопи“ (изкусителната Златка Димитрова и хубавата Тита). Тита и Диона се изправят за втори път една срещу друга в рамките на WINmyBET Battles и нямаме търпение да разберем дали тутраканското торпедо ще успее да вземе втора победа над певицата от Бяла Слатина! Първо дивите ще се изправят една срещу друга в дисциплината „Духане на топче“ – какво точно представлява тази игра, гледай утре и ще разбереш. Втората битка ще е на име „Искам го, стискам го“, а третата – „Бой с възглавници“.

По правилата на WINmyBET Tурнира, отборът, който постигне поне две победи от три изпитания, ще продължи напред, а победените съперници са обречени на краткотраен срам.

Ние вече сме нетърпеливи да разберем кои отбори ще продължат напред. И напомняме, че твоите wincoin-и могат да помогнат на любимците ти в тези вълнуващи битки! Колкото повече гласове събере отборът на твоите любимци, толкова по-голямо може да е предимството им пред противника. Така че гласувай и се забавлявай, а може да спечелиш и яка награда.

Вече играеш.