X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Кой кого победи във втория легендарен сблъсък между Рачков и Стоичков?
Много смях, изненадващо количество енергия и люто оспорвана победа в епичния втори сблъсък между двете звезди
Категория(и): Общи новини
Публикувано на: 20 Окт, 2021
Публикувано на: 20 Окт, 2021

Невероятни събития изпълниха втория дуел между легендарния Христо Стоичков и обичания Димитър Рачков, „Тенис на маса“. Това беше опитът на водещия да получи така желания реванш, след като горко загуби в играта „Пияна дузпа“. Уверен, че този път ще надвие Модерния ляв, Рачков премери масата, забърса я и се опита да потисне Стоичков психически, като категорично заяви бъдещата си победа.

Правилата разбрахме бързо – 2 от 3 гейма, всеки по 11 точки ще са условието един от двамата да получи купата и званието „по-добрия играч“.

Още в първия гейм обаче стана ясно, че наистина „Куче, което лае, не хапе“ и победата отнесе Христо Стоичков, макар няколко пъти да призна, че никога в живота си не е хващал хилка за тенис на маса.

Във втория супер оспорван гейм Рачков беше решен да покаже на опонента си „Къде зимуват раците“ и с резултат 11:9 в полза на водещия си осигури така желания от самия него обрат. Така, при резултат 1:1 гейма, третата част се оказа решаваща за изхода от битката.

Надъхан от победата си, Рачков спечели първата точка (благодарение на неточен удар от страна на Стоичков, разбира се) и още със следващия показа, че и той самият далеч не е толкова точен. Любимият футболист спечели преднина, която водещият така и не успя да навакса. Мачът щеше да приключи бързо, но хъсът за победа на водещия не знае граници и той до последно таеше активна надежда да получи своя така дългоочакван реванш срещу модерната осмица. Не успя. Христо Стоичков спечели и втория WINmyBET дуел между двамата!

Затова Рачков предизвика Стоичков в дуел на „Бърз шах“ – една дисциплина, в която той отново изяви неуморната си увереност, че ето, видите ли, този път обезателно ще спечели.

Дали ще се случи така? Ще научим заедно в следващия стрийм на 11 ноември, точно в 19:00 ч. Ще успее ли Димитър Рачков да надвие Христо Стоичков?