X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Константин триумфира над Сами Хосни
Парти звярът отвя фитнес треньора като тайфун
Категория(и): Участници
Публикувано на: 27 Авг, 2021
Публикувано на: 27 Авг, 2021

И последен за вечерта, и за целия първи по рода си риалити шампионат WINmyBET Battles, беше двубоят между попфолк майстора Константин и фитнес /лайф коуча (и победител от „Фермата“) Сами Хоссни.

Макар че на двамата играчи във финалния дуел се наложи да изчакат близо час предните две битки под дъжда, ентусиазмът им далеч не беше подгизнал. В момента, в който Кико обяви началото на битката „Нацепени батки“, Коцето изрева доволно, че „Докато Сами идва от жиу-жицу семинар в Бразилия, аз идвам от 10-дневен запой“, демонстрирайки страхотно настроение.

В тяхната WINmyBET битка двамата участника трябваше да премерят сили и бицепси първо на канадска борба, която даваше на победителя 30-секундна преднина във втория етап – цепене на пънчета със секира, докато отговаря на въпроси за опонента си. А след това идваше и най-тежката задача – нацепване на цял дънер на две със секирата и целувка за победителя от красавица.

Коцето едва дочакал Кирил Киров – Кико да тупне ръцете им за начало на канадската борба, срази Сами за секунди първо с едната, а после и с другата ръка, демонстрирайки, че фитнес залите не са гаранция за победа при битки в живота. Така на Сами му се наложи да чака, докато Коцето скорострелно цепеше дърва и отговаряше на въпросите на Кико за живота и кариерата на Сами Хоссни.

Едва когато дойде ред на цепенето на големия дънер, Сами успя да настигне Константин и двамата въртяха секири един срещу друг, а от енергичните им удари, около тях освен дъждовни капки, се сипеха и дървени трески. Удар след удар, методични, целеустремени, двамата бориха дървата и все пак Константин се възползва от преднината си и под аплодисментите на екипа разполови дънера и придърпа момичето, което му даде победната целувка. Коцето триумфира под дъжда, а Сами благородно го поздрави за заслужената победа и за епичния финал на първото издание на WINmyBET Battles. А на финала Кико съобщи, че през септември ни чакат още много интересни игри, този път и с участието на самите Христо Стоичков и Димитър Рачков. Нямаме търпение!