X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Фънки отстъпи пред Дани Петканов
Лудият репортер показа завидно владеене на танцови сумо стъпки
Категория(и): Участници
Публикувано на: 27 Авг, 2021
Публикувано на: 27 Авг, 2021

След като Тита надви Диона в първата битка от последния ден на WINmyBET Battles, дойде ред на същия тепих, по който броени минути по-рано гледахме мокри прелести, да видим и сумо борбата между рок звяра Фънки и лудия репортер Даниел Петканов. И надали някой е очаквал да стане дори още по-забавно. Но това е WINmyBET, а тук единственото, което можеш да очакваш е още по-голяма изненада!

„Не е художествена гимнастика“ се казваше дуелът на двамата ни герои и наистина не беше. Двамата, облечени в дунапренови дебели костюми, наподобяващи сумо борци, по-скоро приличаха на весела пародия на Хъмпти Дъмпти. След като направиха мека преса със засилка на Кико, сплесквайки го с дунапренови шкембета, двамата играчи заеха позиции на мокрия тепих и започна най-смешният дуел от битките на WINmyBET.

Нелепият външен вид, който костюмите придават, съчетан с гротескните поклащания на крайниците, заради ограниченията от костюмите, накараха целия екип наблюдатели на живо да се смеят, докато двамата играчи правеха гротескни пируети в опит да отбележат точки и се шляпаха по пухкавите дупета. А точките идваха, когато единият играч успее да избута опонента си от очертанията на терена.

Дани Петканов поведе бързо, като не остави Фънки да се изправи, помахвайки безпомощно с крака във въздуха, притиснат под пухкавия репортер. Музикантът обаче не му остана длъжен за дълго и събори инфлуенсъра на тепиха, избутвайки го извън очертанията на терена. Тук също точките се редуваха ту за единия играч, ту за другия, като след серия весели търкаляния, най-накрая Дани Петканов взе финалната точка и победи Фънки. Дали заради по-високия си ръст и по-дълги крака и ръце, Дани успя да извади победата и да стане вторият шампион на WINmyBET в дъждовната четвъртък вечер. И остана един последен двубой!