X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Биляна Йотовска покори върха пред Диляна Попова
Фитнес моделът демонстрира железни мускули и грабна победата
Категория(и): Участници
Публикувано на: 20 Авг, 2021
Публикувано на: 20 Авг, 2021

Втората битка от WINmyBET Battles за 19 август изправи фитнес модела Биляна Йотовска и манекенката и актриса Диляна Попова пред ново и за двете дами изпитание – 15-метрова стена за катерене.

В състезанието „Катерачките“ (не „катеричките“, както предвидливо отбеляза водещият Кирил Киров – Кико) двете красавици трябваше да покорят 15-метрова стена за катерене, с предварително маркирано трасе. По пътя им нагоре и двете отговаряха на въпроси за съперничката си. Тази част се оказа не особено трудна и за двете опонентки, тъй като, както те самите споделиха в началото на играта, се познават от много години.

Началото на „Катерачките“ беше дадено с игра на „Камък, ножица, хартия“, в което победител беше Биляна Йотовска и получи правото да избере коя от тях да се изкатери първа на стената. Биляна предпочете да остане втора и пусна Диляна Попова пред себе си.

Веднага пролича добрата физическа подготовка на красавицата. По пътя си през различните хватки на стената, Диляна се придвижваше пъргаво, целеустремено и с очевидна грация. Красивото си е красиво и беше истинско удоволствие да наблюдаваш фината манекенка да изкачва метър след метър, докато отговаря на въпросите на Кико. Диляна Попова стигна до победния маркер за 2:47 минути и с видимо удоволствие се спусна по въжето след това.

Дойде ред на Биляна Йотовска. Най-успешният фитнес модел на България има хиляди часове във фитнес и спортни зали и това, освен чисто физически, когато стои до крехката Диляна Попова, си пролича и веднага на стената за катерене. Биляна, в брутална физическа форма, бързо и методично отмяташе метър след метър и приличаше на навита с пружина машина. Нейният път до върха отне едва 1:32 минути – време, за което Кико дори не успя да зададе всички 12 въпроса.

Всеки верен отговор отнемаше секунди от общото време на играча, а всеки грешен добавяше секунди. При 6 грешни и 6 верни за Диляна, нейното време не се промени. Биляна имаше 6 верни и 4 грешни (и два незададени в рамките на битката) и така времето ѝ падна дори повече. По този начин тя безапелационно грабна титлата в петия двубой от WINmyBET Battles и после сърдечно прегърна и разцелува своята съперничка.

А ти не забравяй, че следващият четвъртък, 19.08, е последният ден с WINmyBET битки. Тогава ще видим Фънки срещу Дани Петканов, Константин срещу Сами Хоссни и най-накрая ще наблюдаваме отложения дуел между Тита и Диона „Голи и нацапани“. Играта продължава!