X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Юлиан Вергов разгроми Илиян Любомиров
Третият двубой на WINmyBET се оказа и единствен за втория кръг
Категория: Участници
Публикувано на: 15 Авг, 2021
Публикувано на: 15 Авг, 2021

В нагорещения сблъсък от WINmyBET Battles в четвъртък вечер, актьорът Юлиан Вергов ликвидира безапелационно поета и рекламист Илиян Любомиров. Битката им „Живи мишени“ неусетно превърна в мишена само и единствено Илиян, докато Юлиан безпогрешно бележеше точки с гигантска прашка и на хандбални дузпи.

Още преди началото на лайв стрийма, направи впечатление, че Илиян Любомиров е с налакътник на дясната ръка – и не говорим за протекторите, които после и двамата състезатели сложиха. Дали е контузия по време на тренировките или нещо друго, така и не стана ясно. Но беше видимо, че Илиян изпитва дискомфорт в ръката си. Може би първият сериозен сигнал, че победата в двубоя ще е за Юлиан Вергов.

В дните преди срещата и двамата опоненти демонстрираха две неща – спортна злоба, но и уважение един към друг. Размятаха се закани, намекваше се разликата в годините в полза на по-младия Илиян, а Юлиан пък сподели, че опонентът му е задигнал жената-мечта под носа (Петя Дикова). Хапливите реплики и агресивната игра се задържаха и по време на самата WINmyBET битка.

Според правилата на „Живи мишени“, всеки от играчите разполагаше с 9 топки, които да изстреля с голямата прашка и да уцели очертанията на терена. Там пък очакваше опонентът му с кепче, с което да улови топката. При удар на топката в очертанията на полето, точка отбелязваше стрелецът. При уловена топка, точката отиваше за играча с мрежата. Когато топката излизаше аут, стрелящия трябваше да пази хандабална врата за дузпа от съперника си. Съответно точката отиваше при гол – за хвърлящия и при спасена дузпа – за вратаря. Победител става играчът с 10 точки.

 

След неубедителен изстрел в началото, Юлиан бързо хвана цаката на прашката и изпрати повече топки в очертанията на полето, отколкото Илиян. След серия неуспехи на Илиян на вратата и с прашката, Юлиан заслужено поведе стремглаво с 4:2, като резултатът за минути достигна до заветното 10:2 в полза на Юлиан.

Макар че отнесе серия коментари за възрастта си, за заниманията си, за прословутата му целувка с Мила Йовович и дори за педикюра с лакирани в различни цветове нокти, Юлиан Вергов изобщо не се трогна. Напротив, запази хладнокръвие и с привидна лекота бележеше точка след точка, не оставяйки на Илиян Любомиров нищо друго, освен примирено да въздъхне след финала: „Е, добре си ме би, батко!“ Така третият шампион на WINmyBET безапелационно и без особено усилие стана любимецът на публиката (и особено на дамите), неповторимият чаровник Юлиан Вергов.

Голямата изненада снощи обаче не беше победата на Юли. По време на целия мач единственият наблюдаващ срещата в шатрата на звездите, беше Диона. Нейната съперничка в състезанието „Голи и нацапани“, пищната Тита така и не се появи на терен. Диона не пропусна да отбележи, че вероятно опонентката ѝ се е уплашила и отказала от битката. По време на видео връзка с Тита обаче стана ясно, че певицата не страда от липса на кураж. След като няколко дни не се е чувствала добре, се оказало, че и тя в момента е с ковид-19 и е под задължителна карантина, макар и да не се чувства физически особено зле. Тита се закани, че на пренасрочения за 16 август двубой ще отнесе Диона. Тя, от своя страна ѝ обеща, че ковид ще ѝ се види като детска игра. Въпреки искрите между двете, Диона все пак пожела на Тита бързо оздравяване.

Така вечерта на 12 август WINmyBET излъчи един, вместо двама шампиони. Но пък на 26-и ще имаме цели трима с преместения мач между двете амазонки. А на терен настроението буквално кипеше. Ако си се забавлявал поне колкото нас, не пропускай да вземеш своите wincoins всеки ден и да подкрепяш любимите си звезди от предстоящите битки. Идния четвъртък ще гледаме сблъсъка между Тото и 100 Кила и двубоя между Биляна Йотовска и Диляна Попова. Твой ред е, вече си в играта!