X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Илиян Любомиров се готви да застреля Вергов с прашка
Рекламистът и поет показва мускули и спортна злоба в социалните мрежи
Категория: Участници
Публикувано на: 10 Авг, 2021
Публикувано на: 10 Авг, 2021

Този четвъртък, знаеш, предстоят два горещи и прелюбопитни дуела от WINmyBET Battles. Тита и Диона ще показват плът в кална битка, а Илиян Любомиров и Юлиан Вергов ще се превърнат в „Живи мишени“ един за друг.

Очаквано, подготовката им започна и вече кипи с пълна пара. Любопитното, което засякохме в профилите на Илиян е, че майсторът на думите, всъщност е и изключително целеустремен във физическата си подготовка. В серия от клипове, които криейтив директорът в рекламна агенция „Brigada&Co.” сподели в Instagram, го виждаме да опъва прашка, да се цели с хандбална топка в малка вратичка и да стреля по мишени, при това много убедително. Илиян изглежда убеден в победата си, но и е решен да даде всичко от себе си, за да победи именития си съперник.

 

Спортната злоба на Илиян Любомиров не би трябвало да ни учудва. Не е тайна, че поетът има дългогодишна състезателна кариера по карате. Със сигурност някои спортни навици и дух не изчезват. Не трябва да забравяме обаче, че и Юлиан Вергов има активно спортно минало, като и до днес поддържа формата си с плуване и фитнес.

 

„Живи мишени“ е един от най-непредсказуемите двубои в WINmyBET. Нашите типстъри обаче имат коментари за евентуалния изход, така че можеш да видиш тяхното мнение. И не забравяй – твоите wincoins са твоят ключ към битката WINmyBET. Вече играеш!