X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Епично начало на WINmyBET Battles!
Джулиана Гани и Алисия направиха истинско шоу в първия стрийм на живо от най-вълнуващите битки това лято
Категория(и): Без категория | Общи новини
Публикувано на: 6 Авг, 2021
Публикувано на: 6 Авг, 2021

Звезди! Битки! Зрелище! Адреналин! И няколко пикантерии в ефир. Така на 5 август, точно в 19:00 стартираха звездните дуели на WINmyBET Battles. Най-горещото събитие в това също толкова горещо лято вече е в разгара си, а най-големият победител си ти, защото наблюдаваш нещо историческо и невиждано досега.

 

Първият изобщо двубой между две от най-популярните български дами сблъска фолк дивата Алисия и сексапилния модел Джулиана Гани. Двете хубавици трябваше да демонстрират умения по обяздване на диво надуваемо фламинго в плувен басейн, да минат цели шест дължини, за да съберат по три ключа и да освободят нашия неповторим водещ Кирил Киров – Кико от тежките окови „на съдбата“. И да отговарят на въпроси за опонента си.

Въпреки приятелската атмосфера и взаимната симпатия между Джулката и Алисия, когато Кико даде старт с гръмовен изстрел, двете красавици се хвърлиха ожесточено в двубоя. Джулиана, която и при подготовката, и в предварителните разговори подчертаваше, че не умее да плува и вероятно ще се провали, се оказа страхотно подготвена за мокрото изпитание по впит бански. Тя яхна своето надуваемо фламинго гърбом към басейна за най-голямо учудване на всички гледащи. Това обаче се оказа част от стратегията ѝ, защото в следващия момент Джулиана ловко се завъртя в посока към ключовете и с методични загребвания за броени секунди остави Алисия да се бори с водата далеч зад нея. За няколко минути Джулиана Гани, без да спира и за миг, събра трите ключа, като изпревари Алисия с повече от обиколка и започна да отговаря на въпросите, които прикованият към масивен стол Кико, ѝ задаваше.

 

Първият въпрос спъна Джулиана и даде 30 секунди допълнително на Алисия да навакса. Но докато тя стигне и с третия ключ до края на басейна и поиска помощ от спасителите, за да я извадят на сухо, Джулиана вече отговаряше успешно на въпрос след въпрос. Готова със заветните три верни отговора, Джулката целуна Кико по бузата (не знаем дали с разрешение от нейния любим – Илиян, или не), но така именно тя стана първият победител и първият шампион на WINmyBET Battles! Джулиана Гани показа неочакван хъс и се окичи с вечна слава, като спечели първата битка в историята на WINmyBET Battles!

 

А ти за кого стиска палци? Джулиана ли беше твоят играч или посвети своя глас на Алисия? Не забравяй, останаха цели шест дуела в следващите три четвъртъка на август. Ти играеш!