X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Алекс Петканова срещу Азис: Една истински оспорвана победа!
Двете звезди се срещнаха за първи път в живота си! И още: първа смяна на гума за Азис, първо палене на кола и още много изненадващи (и първи неща) се случиха в рамките на единствения и неповторим втори звезден WINmyBET Battles!
Категория: Общи новини
Публикувано на: 6 Авг, 2021
Публикувано на: 6 Авг, 2021

5 август вече е денят на женската сила и целеустременост. В далечна Япония едно младо момиче донесе първият златен олимпийски медал за България от цели 13 години (браво, Ивет!), а в нашите епични звездни битки фината красавица Алекс Петканова в истински и силно оспорван двубой, победи великолепния Азис.

Буквално минути, след като Джулиана Гани стана първият победител в WINmyBET Battles, жребият изправи в двата края на тясна писта един срещу друг краля на попфолка, негово високооктавно величество Азис и една от най-популярните и красиви жени в интернет, дългокраката хубавица Алекс Петканова.

Интересен факт е, че двете мега звезди всъщност вчера се срещнаха за пръв път на живо. И, както подобава на две кралици, в шеги и закачки, веднага изскочи клюка – Алекс и Азис са баджаначки, като и двамата имат минало с един и същи мъж, чието име обаче остана в тайна.

В битката „Грес и токчета“ Азис и Алекс трябваше да пробягат кратко разстояние между Winbet варели, обути в обувки с токчета и то за време. Задачата може и да изглежда трудна, особено за Азис, но както и двамата играчи споделиха във видеата с подготовката си, имат солиден опит в лавирането на висок ток. Все пак още в самото начало, Азис изрази притеснение, че няма да се справи и шеговито обвини Алекс, че е дошла с обувки за спортни танци, които дават по-сериозна стабилност на играча. А такива обувки с номер 43 просто няма. И въпреки предварителното репчене на Азис, финесът и лекотата на Александра бяха очевидни и работиха в нейна полза в първата част от двубоя. Тя с лекота пробяга разстоянието и заобиколи препятствията, преди да скочи до колата и да грабне крика, за да смени гумата – втората част от предизвикателството на WINmyBET Battles.

 

През това време доста по-пищният Азис балансираше върху екстра високите си токчета по пистата и когато дойде до колата, на която той трябваше да смени гума, Алекс вече беше доста напред със задачата. Тук обаче дойде и голямата изненада от Азис. Попфолк звярът, който всички знаят, че не е шофьор и далеч не му е любимо да се цапа с физическа работа, успя бързо и уверено да настигне Алекс и да финишира абсолютно наравно с нея на втория кръг, като смени гумата без никакви проблеми. А през това време успешно играеше по нервите на Александра, като припяваше с високи трели „Александрооо, утепáх теее!“.

Дойде и третата част – въпроси, свързани с личния и професионалния живот на съперника. Това беше и най-горещата и оспорвана част от втория двубой на WINmyBET. Двамата отговаряха последователно на въпросите, като в първите три въпроса и двата сгрешиха. Постепенно Алекс обаче набра точки и показа по-сериозна подготовка, докато Азис очевидно не си беше научил урока „Алекс Петканова“. Така Алекс седна зад волана на колата и я стартира, което беше сигнал, че тя е вторият победител в WINmyBET Battles. За Азис пък остана удоволствието да седне на шофьорското място и за пръв път в живота си да запали автомобил. И очевидно му беше приятно. Дали сега ще иска да изкара книжка?

А ти изкарай своите Wincoins, за да играеш в оставащите 6 битки от WINmyBET Battles и не пропускай да ги гледаш – всеки четвъртък от 19:00 ч. на живо на сайта на winmybet.bg! Защото – както стана ясно – те не са за изпускане! Играта е в разгара си!