X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Азис vs. Алекс Петканова “Грес и токчета”
от Юлиян Биков
Категория: Типстъри | Юлиян Биков
Публикувано на: 30 Юли, 2021
Публикувано на: 30 Юли, 2021

Ако проследим постовете на Алекс Петканова напоследък, лесно можем да се подведем, че тя се е отдала на ваканционните настроения. Ако това обаче наистина е така, това може сериозно да ѝ попречи в бягането на токчета, където иначе има сериозни шансове да се откъсне пред Азис. 

 

Интересно е и кой от двамата е по-готов да жертва всичко в смяната на гуми. Това е дяволски мръсна работа и само този, който никога не се е захващал с нея не знае това. С памперирания живот, който водят повечето наши звезди, можем да очакваме прещипани пръсти, напукан маникюр (и доста драма по този повод). Накратко, имаме много причини да смятаме, че Азис е по-неподготвеният за това изпитание. 

Изобщо, този двубой ще бъде по-скоро битка на темпераменти. Този от двамата, който покаже по-висок праг на поносимост към щети, ще има по-добрия шанс. Затова, не забравяйте, че макар и двамата да са родители, Алекс Петканова е тази с по-малкото дете и с по-пресните познания за лишенията и жертвите с външния вид, които изисква родителството, а поради това и играчът с по-добри шансове за победа.