X

Моля изчакайте ...

Затвори

Начало

Турнирът

Рачков vs. Стоичков

Двубоите

Новини

Типстъри

Участници

Wincoins

Как да участвам?

Награди

Задава се мощен сблъсък
Истински рап батъл очаква феновете
Категория: Участници
Публикувано на: 28 Юли, 2021
Публикувано на: 28 Юли, 2021

В WINmyBET става невъзможното – за пръв път двама български рапъри от такава величина ще се изправят един срещу друг на ринга за титлата „най-големия играч“. 100 Кила ще мери сили и думи в огнен двубой с Тото от Скандау. Всеки от тези играчи си тежи на мястото в собствената категория, да видим обаче как ще се справят с битката „Бързи и тягостни“. Кой е по-бърз? А кой ще окаже повече тяга на опонента си? Предстои да разберем на 19 август в 19:00.

Както и досега, драматичният двубой между двамата големи в българския рап ще се разиграе само и единствено тук, на winmybet.bg, с директно живо излъчване, достъпно за всеки регистриран. Затова не се чуди, а се регистрирай и се включи в играта. Правилата са ясни, а наградите горещи.

Последвай и Сто Кила и Тото в Instagram, за да видиш искрите, които прехвърчат между двамата опоненти още отсега. Това ще бъде битка на мускули и нерви. Посъветвай се и с нашите типстъри, ако се колебаеш кого от двамата да подкрепиш с твоите Wincoins. Анализаторите на WINmyBET познават играта отвътре и могат да са полезен съветник.

Не забравяй да се логваш в сайта всеки ден, за да печелиш нови Wincoins. Играта започна!